How to mod Urantia-kirja patch 1.0 apk for laptop - APK Face

How to mod Urantia-kirja patch 1.0 apk for laptop



Urantia-kirja.apk 1.0
Name: Urantia-kirja.apk
ID: com.appmk.book.aouuodvbaalhfysve
Version: 1.0
Size: 0 Mb



Urantia-kirja Screen Preview

How to mod Urantia-kirja 1.0 mod apk for pc
How to get Urantia-kirja lastet apk for laptop
How to mod Urantia-kirja 1.0 apk for laptop

How to setup Urantia-kirja apk for android

- For Android 4.0 or higher:
Please to Settings, look down to Security, and select Unknown sources. Choosing this choice will enable to install apps download from the internet.
- For devices running on lower Android 4.0:
Please go to Settings - open the Applications option, and select Unknown sources, click OK on the popup alert.

Urantia-kirja Description

Vuonna 1955 julkaistu Urantia-kirja sanoo olevansa taivaallisten olentojen planeetallemme, Urantialle, esittämä ilmoitus. Urantia-kirjan kirjoitukset sisältävät tietoa ihmiskunnan ilmaantumisesta, historiasta ja päämäärästä sekä suhteestamme Jumala Isään. Ne esittävät ainutlaatuisen ja vakuuttavan esityksen Jeesuksen elämästä ja opetuksista. Ne avaavat uusia, ajallisuuteen ja ikuisuuteen suhteutettuja näköaloja ihmisen henkeen ja tarjoavat uutta ja yksityiskohtaista tietoa ylösnousemusmatkastamme ystävällisessä ja huolellisesti hallinnoidussa universumissa. Urantia-kirjassa esitetään selkeä, lyhytsanainen tapa yhdistää tiede, filosofia ja uskonto. Urantia-kirjaa lukevat ja opiskelevat uskovat sillä olevan mahdollisuus antaa merkittävä panos ihmisten uskonnolliseen ja filosofiseen ajatteluun kautta maailman.

Urantia-kirja ei sinänsä ole ”uskonto”. Se rakentuu aikaisempaan ja nykyiseen uskonnolliseen perimään mutta korostaa henkilökohtaista, elävää uskoa.

Lukijat eri puolilta maailmaa ovat kertoneet Urantia-kirjan lukemisen vaikuttaneen heihin syvästi ja muuttaneen heidän elämäänsä. Se on inspiroinut heitä uusille hengellisen kasvun tasoille ja lisännyt heidän ihmiselämän arvostustaan. Rohkaisemme sinuakin sen lukemiseen ja löytämään itsellesi sen jalontavan sanoman.

What's new in Urantia-kirja 1.0


Urantia-kirja | -1 Reviewers | | Rating: 0

Download Urantia-kirja 1.0 mod APK



Search terms:
How to mod Urantia-kirja lastet apk for laptop
How to use Urantia-kirja unlimited apk
How to mod Urantia-kirja 1.0 apk
How to get Urantia-kirja mod apk